Dagens låt


Oh Laura

Vofse



Vi får gå ut med grannens vovve Chico nu eftersom hon inte kan göra det själv.
Söt som socker!


Dagens bild


Tisdag 30 / 9 2008

Nu har det hänt grajs! Danne har åkt till Gotland och hunnit komma hem igen. Det var lite jobbigt fastän det bara var några dagar eftersom det var så länge sedan vi var ifrån varnadra. Och just nu är mamma och pappa är på Samos och har det varmt och skönt.

I helgen lekte jag med Sara ♥ Lyssnade på bra musik och kollade på Idol! Så mysigt och roligt det var, vi får träffas snart igen! Och snart fyller hon år, jajemänsan! Kickans stora kicka :-)

På torsdag morgon, tidigt tidigt kommer matte hem! Ääntligen!

XOXO
S

Tjärleijk

Idag har jag och danne varit tillsammans i 46 månader! ♥
ilooveyoubaaby..

Höstkollektion?

Idag har jag börjat fila lite på den "kommande smyckeskollektionen". Är sugen på att ha en visning snart! Det skadar ju inte med något färgstarkt och kanske lite uppiggande i det här vädret..

Söndag 21 / 9 2008

Ännu en jobbevecka avklarad. Känns toppen! Trivs jättebra och dessutom är det ju lite roligt att jag jobbar med min mamma :-) Idag har vi varit och handlat lite småsaker och blommor som jag planterade! I finfina krukor som jag fick av Sussie på Gotland i somras. På tal om Gotland så ska Danne dit nu i veckan. På tisdag faktiskt. Också kommer han inte hem förräns på söndag natt. Buhu.. Och inte nog med det så åker mamma och pappa till Grekland på lördag. Då ska Sara komma hit och leka med mig :-). Men inte att glömma, nu snart kommer Matte hem!! Yiippiyippiyaaj. Äntligen!


Lite norska renar? Typ.

XOXO
Kickan



Yoga

Vet ni vad som är helt underbart efter en lång arbetsdag? Jo precis, ett pass power yoga eller body balance. Slutar jobba 20 också börjar det 20.30. Helt perfekt. Det rekomenderar jag skarpt. Man somnar såå gott när man kommit hem och fått lite mat i magen!

Filofax


Denna söta lilla sak köpte jag på Gleerups idag.
Pris? 195kr.

September

Nyhöststatus
Utetemp: ~10
Dryck: O'boy!
Mat: Knäckebröd i massor
Färg: Svag för benvitt, eller någon riktig utstickare
Sten: Bergskristall
Plagg: Hög kjol
Nödvändighet: Örhängen

Att lyssna på: Curly sue (fortfarande, kan inte hjälpa det!)
Att titta på: Scrubs
Att läsa: Något lättläst för trötta ögon
Pryl: Ipod
Färdmedel: Cykel

Något att se fram emot: 2 oktober, då kommer matte hem!



Söndag 7 / 9 2008

Idag har jag lekt med Sara! Vi kollade film (Boat trip. Se den, den är roolig!), pratade och så fick hon välja en liten sommarpresent i form av örhängen :-) Det var ett tag sedan sist, men förhoppningsvis blir det nu på fredag igen!

Grattis till Sara som kom in på utbildningen hon sökt!


Mormor kom också idag och åt middag med oss, mycket trevligt!

Senare satt jag och filade på några örhängesidéer, tycker det är så roligt med örhängen just nu! Och, såsmåningom tänkte jag göra ett nytt klockarmband i bruna nyanser med silverfärgade detaljer, nu till hösten.

Imorgon ska jag jobba 15-20 och innan dess ska jag till körskolan och anmäla mig och när jag slutat ska jag och Danne träna på gymmet, jag tänkte testa body balance. Har ju gått på yoga innan, men dom verkar inte ha det längre så då får man ju hitta på något annat!

Puss
S

Kreativitet


Dålig bild, men bättre än ingen alls :-)

Helsingborgoch sykväll, lördag 6 / 9 2008

Idag har vi varit i helsingborg minsann! Oj så länge sedan det var jag var där sist, och vilket väder vi fick! Helt underbart var det. Vi gick längst gågatan och tittade, hittade en liten pärlaffär bland annat med en massa småplock och fin fina saker. Också fick jag ett hål till i örat och lil sis gjorde sig ett i ögonbrynet (det där ligger i släkten kan man väl säga). Fint ska det va :-). Vi köpte en liten älva av keramik som vi satte i farmors blomma som vi har här hemma, han ska liksom passa den. Han har en luva av en blomma som jag glömt bort vad den hette. Han är jättesöt iallafall.

När vi hade tittat färdigt åkte vi till husvagnen mellan helsingborg och landskrona. VIlket läge den ligger på! Det ser ut som att Ven bara ligger ett stenkast därifrån och är det fint väder ser man Danmark klart och tydligt. Så fint! Vi stekte kyckling och kokade ris och åt det till lunch. Precis lagom och jättegott.

På kvällen fick jag ett par gamla byxor av mamma som hon inte ville ha och av dom sydde jag en kjol! Skojsigt, med symaskin nu när man lärt sig hur man gör med den ordentligt.

Imorgon ska jag träffa Sara!

XOXO
s


Dagens klipp


FREDAG 5 / 9 2008

Jaha då hade det gått ett par dagar till, och nu är jag helt fri från förkylningen! Yaaj. Nu har jag dessutom kommit in rätt så bra på jobb, allt flyter på som det ska. Det hr varit väldigt mycket att göra nu dom senaste dagarna, men jag måste säg att man lär sig mycket då med. Tummen upp för det!

Förutom att jag för tillfället är väldigt trött när jag jobbat måste jag säga att jag mår väldigt bra nu. Kanske är det för att oron över vad som skulle hända efter studenten har släppt? Jag har lyckats gå upp lite i vikt (på både gott och ont, mina jeans passar ju inte längre) men det behövde jag..  På tal om goda och bra saker så måste jag passa på att rekomendera en sak, linssoppa ifrån saluhallen i Lund. OOoooooh den är så god! Mmm.

Mer kommer inom kort

XOXO
Kickan

Dagens klipp


Don't worry, be happy

Jag har fått jobbet!
Jippi jippi yaaaj

MÅNDAG 1 / 9 2008

Uuuh det blev tufft idag, på något sätt lyckades jag bli ännu mer förkyld och skulle jobba 7 timmar. Tur att jag jobbar på rätt ställe :-) Tiden gick så snabbt som vanligt så det var inga större problem förutom att jag var så täppt i näsan(!). Uäh. Jag slapp ta bussen hem iallafall, mamma, Nilla och Enola hade varit och handlat så dom hämtade mig på vägen hem.

Danne fick åka till Malmö två gånger idag på olika upprop. I en massa köer.. Iiiih inte roligt. Han och lillan hade tydligen haft väldigt roligt efter att han hade kommit hem efter att ha varit i Malmö första gången. Mysigt! När dom skulle åka tillbaka till mormor ville hon leka mer. Det var synd att dom inte kunde stanna längre, men eftersom dom ska tillbaka till Tyskland imorgon, fick dom åka hem och packa ihop sina saker.

I övrigt har jag och Danne kollat en hel del på The Ultimate Fighter  nu på sistonde. Där är en kille som är döv som är med och tävlar och så, rätt så coolt faktiskt. Och på tal om något annat så har vi gjort ett smyckeställ i helgen! Det blev jättebra! Bild på det kommer såklart.

Tyvärr så fick jag inget besked om jobbet idag heller, men nu har uppropet varit iallafall, så nu kommer ett svar snart!

XOXO
S

SÖNDAG 31 / 8 2008

Också var det söndag kväll, vart tar dagarna vägen? Visserligen är det inte så många dagar på en helg, men ändå.. tiden går snabbt. Idag var det ju som sagt kusinträff men jag och Danne stannade hemma, vill inte rikskera att det blir sämre med förkylningen (imorgon är det ju min första heldag på jobbet). Fick höra av mamma att det hade varit trevligt men det var inte lika många kusinbarn med denna gången som det var förra året. Min syssling? pyssling? ja vad det nu är, mammas kusins barn, har precis gift sig! Så han var inte heller där idag. Någon som var där och som är här nu är moster Nilla och lillan Enola ifrån Tyskland. Dom ska sova här inatt. Man kan inte låta bli att bli helt förälskar i lillan, hon är så söt! Också försöker hon att prata svenska, men när hon inte kommer på vad det heter så blir hon så arg på sig själv. Men hon är jätteduktig iallafall! Hon hade ett jättetufft nattlinne som Martin designat, det är han som har tatuerat pappa, mamma och matte bland annat. Kolla in hans hemsida.

Det är en lång dag imorgon, och förhoppningsvis får vi ett positivt besked!

XOXO
Sara

RSS 2.0