Dagens låt


Onsdag 29 / 10, min lediga dag!

Det är ju inte klokt hur fort tiden går! Det är redan onsdag och min enda lediga dag denna veckan är snart slut. Jag har fått gjort vad jag ska, men ändå. Jag träffade Sara i förmiddags i stan, vi lullade runt ett par timmar, det var ju trots allt ganska så fint väder. Jag fick köpt några förvaringslådor jag behövde och Sara fick gjort var hon skulle, hon ska ju se bio i eftermiddag! Sen åkte vi hem till oss och åt lunch tillsammans. Jättemysigt.

Igår satt jag i förarsätet för första gången i mitt liv! Och både igår och idag lyckades jag ta mig framåt, tyckte faktiskt att det gick helt okej, och roligt var det också! Vi var nog ute en timme, vi körde fram och tillbaka, fram och tillbaka. Och precis när vi kom hem igen kom Affe, Sussie och Danne och vi åt middag tillsammans. Rostbiff och hemmagjord potatissallad. Mumma! Med lite tur i oturen (kan man väl säga) så kollade vi på vädret på teven och det visade sig att det ju ska bli värsta stormen nu i dagarna, när dom ska köra hem till Gotland. Dom bestämde sig för att börja köra hemåt redan ikväll för att försäkra sig att dom kom hem någorlunda smärtfritt. Men hallå, blixthalka redan, är det möjligt? Vad är det som händer egentligen?

Som det kan bli..

Nu ska jag sova, jobbe imorgon.
Puss å kram
S

Dagens låt


Söndag, Maria och pääärloor!

Nu har Maria kommit hit, hon ska ju praktisera hos syster yster, hon ska också bli frisör! Eftersom jag jobbar så mycket i veckan under tiden hon är här så fick vi hitta på något idag. Vi åkte ut till Nova. Det var något fruktansvärt vilken massa människor där var, det var ju seriöst helt packat. Jag köpte en kamera som jag spanat in ett tag;
Jag behöver köpa mer förvaring till mina pärlor! Varför? Därför att Sussie hade med sig 200 plastförpackningar med pärlor till mig, nästan en icakasse full. Rocallier, halvädelstenar, caps och glas. Massor av jättefina saker! Nu har jag att göra :-)



XOXO
S


Dagens klipp!



Kan inte visas för många gånger..

Dagens låt


Kvällens klipp


Dagens låt


Dagens Winnerbäck!


Dagens Linus på linjen!


Torsdag 9 / 10 2008

Igår var jag på Nova med Frida! Myspys. Köpte några tillbehör till filofaxen och nya underlägg till mamma och pappa. Precis lagom. Idag har jag jobbat, 15-20. Danne kom och hämtade mig och när vi kom hem var maten på bordet. Vilken lyx! Sen kollade vi på främmande fågel, såg typ hälften sen var det kört. Jag satt och pärlade och danne satt vid datorn så båda glömde bort teven.. Idag har Affe kommit till Höör, han och Danne ska fiska i helgen i någon liten sjö där i krokarna.

Jag har världens bästigate pojkvän, därför fick han den nya ipod nanon av mig (den längst till vänster), för alla gånger han ställt upp och kört mig  ♥ Blev ju nästan lite avundsjuk, den där lila hade ju inte varit så dum att ha själv :-) Supersöt!


XOXO
Sara

Dagens Linus på linjen!


Onsdag 8 / 10 2008

Nu är jag sjukling igen, men bara lite. Igår var det jobbigt, fick åka hem ifrån jobb. Lite sömn, varm saft och lasange gjorde nog susen. Vilken tur att jag är ledig idag! Jag ska en vända till Nova med Frida, blir det för jobbigt är det ju bara att åka hem. Det hade varit skönt att komma ut, vädret är ju helt underbart (just nu).

Jag och mamma löste något sånt huller om buller kryss, där man ska ringa in ord man hittar. Det handlade om gamla tv-program. Vi kunde ju inte låta bli att kolla på Youtube och jag fastnade totalt för Linus på linjen! Han är ju bara för söt!

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Syster yster kommer snart :-)

Puss å kram
s


Äntligen hemma!

Efter en lång resa är matte äääntligen hemma!
Men nu ska jag jobba så vi får leka ikväll :-)

Onsdag 1/10 2008

Vet ni vad jag gjort på min lediga dag?
Rätt svar: Jobbat

Men jag fick ju sovmorgon iallafall :-)

Har ni sett årets rosa band? Det står söta ord på dom




RSS 2.0