Winnerbäck!


Torsdag den 7:e maj

Vad är det för en dag?
 vad är det för en dag?
j
o det är Dannes födelsedag.
Hurra, hurra, hurra!
 


Grattis älskling, 22år idag!

Tänka sig, han följde med mig upp imorse när jag började jättetidigt :-) Och han tyckte om presenterna, vilken tur!
Tiden har gått fort idag, lite för fort..

Ett favoritcitat (i repris):
Hur skulle du fått ditt äktenskap att fungera?
Säga att hon var vacker, även om hon såg ut som en lastbil.
(Rick, 10 år)


Puss å kraam
S

p.s. snart blir det en utförsäljning på bland annat berlocker på smyckelycka.blogg.se så håll utkik :-)

Min lediga dag

Det blev ingen glass idag men jag hittade några fina saker åt Danne som han ska få imorgon! Jag har hunnit göra så mycket idag, men jag har glömt ringa och boka nya körtider.. ajaj. Får göra det imorgon. Jag ska antagligen göra halkan, eller riksutbildningen som det ju heter, nu i slutet på månaden eller i alla fall till nästa tillfälle som den kan bokas :-)

Imorgon börjar jag jobba klockan 7.. sådär kul att gå upp så tidigt, men man får ju sluta desto tidigare :-) Sen så ska jag till Svedala och sitta (och sitta..) medan Lindra tränar inför gesället. Nu är det snart dags! 

Nu ska jag äta kvällsmat, biffar med råstekt potatis och brunsås (mmmm) och sen är det dags att sova.

Grattis till pappa Affe som fyller år idag!

Puss å kramis
S

Dagens låt


Tisdag

Ni ska veta en sak, det är inte bra att läsa sms i sömnen! Särskillt inte när man somnar om efter att ha stängt av alarmet, samtidigt som någon står och väntar på dig (i regnet) efter överrenskommelse..Förlååt syster.. det är ju så skönt att sova :-)

Helt plötsligt fick jag en helt ledig onsdag, jag ska inte till Linda i Sjöbo och träna inför gesället, och jag ska inte på provdyk på kvällen eftersom min allergi fortfarande är lite besvärlig ibland. Inget höjdarväder väntar ju direkt men jag ska iallafall äta glass i stan med min bror! Och kanske kolla efter något till Danne som fyller år på torsdag..♥ :-) då är ju frågan vad man ska köpa till en kille som har allt..?
Nu ska jag äta potatisplättar och kolla på House!

Puss
S

Söndag den 3:e maj

Gårdagen var så lyckad den kunde bli, jag log när jag la mig och log när jag vaknade, det är ett bra tecken! Jag har brudbuketten här hemma, betyder inte det något speciellt? *pik*. Har jobbat idag och när Danne kom och hämtade mig fick jag veta att vi skulle passa tuva luva duva någon timme efter hon har varit på bio. Vi har lekt flera timmar tills fruarna kom hem ifrån hotellet, vi var på jakt efter en kompisgunga men vi hittade den inte :( typiskt.

Nu ska vi äta risotto. Mumma! Har en lååång dag framför mig imorgon

Har ni sett sydsvenskan idag? (:

Puss
S

Bröllop!

Jag är så stolt så jag snart börjar gråta! Min storasyster har gift sig med sin Hanna! Visst ser Therese ut som en prinsessa? Jag tror att dom var de första ut att bli fru och fru i rådhuset i Malmö, klockan 12.20 idag. Efter vigslen åkte vi ut till pildammsparken och åt god middag.




Riskastning!








Tuva med klänningen som jag (delvis) sytt


Therese med tiaran som Ingela gjort

Vilen underbar dag det har varit!
Puss på dig syster, vi önskar er all lycka

lillasyster


RSS 2.0