LÖRDAG 12 / 7 2008

Nu är vi tillbaka på Gotland igen. Ush vad jag inte ville åka ifrån Stockholm och Kerstin. Har haft det helt underbart. Tack snälla.

Dagen började med att vi åt frukost tillsammans i lägenheten samtidigt som vi lyssnade på "Ring så spelar vi!".Mys pys. Sen gick vi ner till en stranmarknad och Kerstin visade oss ett jättemysigt café. Just denna helgen var det mycket hantverk på marknaden, men eftersom klockan inte var så mycket. Men där var en tjej som sålde egna smycken och smycketillbehör, och vi kunde inte låta bli att fråga om hon visste någon som sålde pärlor i närheten. Och det fanns det! Precis där Kerstin bor! Så vi bestämde oss för att vi skulle gå förbi där innan jag och Danne åkte vidare mot centrum. Köpte några roliga berlocker och udda rocallier som var väldigt billiga! Fin fint.

Väl inne i centrum var det varmt och klibbigt och en massa folk precis som igår. Vi gick upp på slottet, eller vi var utanför.. vi hann inte gå in. Men det ska vi ta nästa gång! Det var så fint! Allt var så fint. Och Danne blev så fin i sin nya keps!

Mer kommer inom kort!
(Bilder också)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0